OM IVAR LIND GREINER

Ivar Lind Greiner er musiker og producer og har arbejdet som sådan i 30 år fra sit lydstudie ‘Hookline’ i Københavns centrum.
 I efteråret 2022 besluttede han, sammen med sin hustru, Iben, at rykke teltpælene op og flytte til Lejre. En beslutning, som han absolut ikke har fortrudt.

” Det er én af de bedste beslutninger, jeg længe har taget ”, udtaler Ivar Lind Greiner. “Udover den fantastiske natur ledte vi også efter et sted med mulighed for at skabe kulturprojekter i lokalområdet, og det har vi jo fundet her med bl.a. kulturhuset i Lejre ’Domus Felix’, som er et levende hus med rigtig mange tilbud og muligheder.”

Når man ser bort fra titlen, er ideen til talkshowet ‘Felix og Stjernerne’ ikke helt ny.
 “Det er et koncept, jeg har puslet med et lille års tid”, siger Ivar. “Gennem mine mange år som lydproducer i reklame- og filmbranchen har jeg mødt et utal af skønne, interessante, musiske og morsomme mennesker.”

Fem af disse skuespillere eller sangere har Ivar derfor inviteret til en uformel snak om karriere, livet som kunstner, musik og meget mere. Musikken bliver der også taget hånd om, da hver enkelt kunstner vil synge to sange, som han/hun holder af med Ivar Lind Greiner ved tangenterne.